Міжнародна студентська олімпіада в сфері інформаційних технологій “IT-Universe”

Відкрито доступ до онлайн-тестування за конкурсами:

  • Конкурс “Програмування в автоматизованих системах обліку”
  • Конкурс “Використання автоматизованих систем обліку”
  • Конкурс “Управління підприємством в ERP-системі”
  • Конкурс “Адміністрування Linux”
  • Конкурс “Управління ІТ-проектами”

Запрошуємо заклади освыти і студентів до участі у Міжнародній студентській олімпіаді в сфері інформаційних технологій “IT-Universe”. Онлайн тестування вже відкрито!

В цей непростий час Всеукраїнська Спілка Автоматизаторів Бізнесу продовжує підтримувати щорічну Міжнародну студентську олімпіаду в сфері інформаційних технологій “IT-Universe”.

Всеукраїнська Спілка Автоматизаторів Бізнесу об’єднує професіоналів, зацікавлених у розвитку сучасних інформаційних технологій, їх популяризації, кадровому забезпеченню та ефективному використанню в різних галузях економіки. Одна із ключових задач Спілки – це навчальна та просвітницька діяльність, яка передбачає тісну співпрацю з системою освіти у різних напрямках.

Ключовим аспектом “IT-Universe” є спільна робота бізнесу, освіти і соціально-активних ІТ-спільнот над завданням підвищення якості системи підготовки молодих ІТ-фахівців, а також підтримка активної і талановитої молоді.

Результатом проекту “IT-Universe” є постійно діюча інфраструктура, що забезпечує:

  • актуалізацію програм навчання і підготовки як ІТ-фахівців, так і студентів інших спеціальностей, які активно використовують ІТ у своїй професійній діяльності;
  • синхронізацію потреб бізнесу, держави і можливостей системи освіти;
  • пошук і підготовку молодих і талановитих фахівців досконало володіють ІТ;
  • генерацію ідей по використанню нових можливостей ІТ для підприємств.

Проект функціонує вже більше 12 років, з 2017 року IT-Universe проходить у форматі чемпіонату – в кілька відбіркових етапів (онлайн-тестування, виконання заочних робіт), і фіналу (рішення задач в режимі “онлайн” або “очно”), на який запрошуються учасники, які продемонстрували найкращі результати.

Запрошуємо студентів вже зараз прийняти участь в онлайн-тестуванні за конкурсами. Просимо викладачів донести інформацію про цю можливість до студентів та колег.
Детальну інформацію про “онлайн-етап” розміщено на сайті олімпіади – https://it-universe.org/online2022.
Студенти, які покажуть кращі результати, зможуть прийняти участь у фіналі та позмагатись за призи.
Увага! Доступ до онлайн-тестування буде відкрито до 15 травня.

Конкурс “Програмування в автоматизованих системах обліку”

Високий рівень знань в області програмування в автоматизованих системах обліку дозволяє молодому фахівцеві реалізувати себе в різних напрямках: програмування та адміністрування, консультування, роботи по супроводу та впровадження прикладних рішень, що надає реальні можливості для успішного працевлаштування та самореалізації.
Завдання конкурсу – сприяти підготовці творчих і самостійно мислячих фахівців, що мають професійні навички розробки програмних продуктів, знайомих з особливостями рішення облікових завдань і передовими досягненнями IT-індустрії.

Конкурс “Управління підприємством в ERP-системі”

Сучасний випускник, який здобув освіту в області фінансово-економічних дисциплін повинен мати навички використання ERP-систем. Конкурс орієнтований на учасників, які бажають удосконалювати свої знання і навички в області управлінського обліку.
Метою конкурсу є моделювання дій фінансового директора невеликого торгового підприємства.

Конкурс “Використання автоматизованих систем обліку”

Сучасний випускник, який здобув освіту в області фінансово-економічних дисциплін, повинен мати навички використання професійних програмних продуктів автоматизації бухгалтерсmкого обліку.
Завдання конкурсу – сприяти підготовці творчих і самостійно мислячих фахівців, знайомих з особливостями рішення облікових завдань і передовими досягненнями IT-індустрії.

Конкурс “Адміністрування Linux”

В даний час системи Linux, засновані на однойменному ядрі, лідирують на ринках смартфонів, інтернет-серверів і суперкомп’ютерів. Linux є чудовою платформою для ресурсоємного програмного забезпечення завдяки своїй гнучкості і конфігурованості. Однак звичайні користувачі ніколи не стануть цікавитися такими подробицями роботи операційної системи, як внутрішній устрій ядра. Це доля лише по-справжньому захоплених фахівців: ентузіастів і професіоналів.

Конкурс “Управління ІТ-проектами”

Впровадження сучасних ІТ-рішень сьогодні робить все більший вплив на зміну бізнес-діяльності компанії. Здійснення таких змін вимагають використання кращих інструментів, якими володіє дисципліна “Управління проектами”.
Даний конкурс пропонує Вам спробувати себе в ролі Керівника ІТ-проекту, вирішуючи завдання розвитку ІТ-архітектури компанії за допомогою інструментарію управління проектами

Увага! Для проходження онлайн-тесту є тільки одна спроба!
Тому спочатку необхідно пройти тренувальні тести.

З повагою,
ВСЕУКРАЇНСЬКА СПІЛКА АВТОМАТИЗАТОРІВ БІЗНЕСУ
www.unionba.com.ua