ЧДТУ і ТОВ «Тріумф ІТ» підписали партнерський договір про співпрацю

24 листопада 2021 року ТОВ «Тріумф ІТ», будучи інтегратором інформаційних систем управляння у різних галузях та  програмних продуктів, призначених для інформатизації діяльності підприємств і установ, в особі директора Олега Панчешного з однієї сторони та Черкаський державний технологічний університет в особі ректора Олега Григора, з другої сторони підписали партнерський договір.

Мета договору – поглиблення плідної співпраці обох сторін у сфері інформаційних технологій, взаємного обміну досвідом щодо розробки і розвитку інформаційних систем управління та надання якісних послуг з їх впровадження.

При підписанні договору ректор ЧДТУ Олег Григор відмітив те, що керівники ТОВ «Тріумф ІТ» є випускниками університету і дуже приємно, що вони роблять дуже багато для своєї альма-матер, зміцнюючи її матеріальну базу через госпдоговірну тематику, сприяють професійному зростанню студентів факультету інформаційних технологій і систем приймаючи їх на виробничу практику та стажування.  

У свою чергу Олег Панчешний зазначив, що співпраця між компанією і університетом тісно пов’язана з діяльністю кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу, оскільки більшість співробітників компанії є випускниками магістратури цієї кафедри.

Заступник директора ТОВ «Тріумф ІТ» Олег Сокол зазначив, що кафедра на замовлення ТОВ «Тріумф ІТ» виконує науково-технологічні дослідження у сфері інформатизації закладів охорони здоров’я, впровадження медичних інформаційних систем (МІС), бере участь у розробці інформаційного і методичного забезпечення навчання адміністраторів і користувачів МІС.

Завідувач кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу проф. Юрій Триус підкреслив, що згідно з партнерським договором ТОВ «Тріумф ІТ» став офіційним стейкхолдером освітніх програм спеціальності 122 – комп’ютерні науки, а кафедра й надалі буде залучати працівників компанії до участі у освітніх, наукових й технологічних заходах і проєктах, що організовуються на її базі та на факультеті інформаційних технологій і систем.

З діяльністю ТОВ «Тріумф ІТ» можна більш детально ознайомитися на сайті компанії https://tg.ck.ua.

Ректор ЧДТУ Олег Григор підписує партнерський договір з ТОВ “Тріумф ІТ”
Директор ТОВ “Тріумф ІТ” Олег Панчешний підписує партнерський договір з ЧДТУ
Заступник директора ТОВ “Тріумф ІТ” Олег Сокол – випускник ЧДТУ