Про онлайн-семінар за участі проректора з науки та інновацій Astana IT University (Казахстан) професора, д.т.н. Білощицького А.О.

1 листопада 2021 р. на базі кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу було організовано онлайн-семінар для аспірантів і викладачів університету  на тему «Питання написання наукових статей, формування рейтингу вченого і вибір наукових журналів для публікацій».

На семінарі з доповіддю виступив проректор з науки та інновацій Astana IT University (Казахстан), професор, доктор технічних наук Білощицький Андрій Олександрович. У першій частині свого виступу він розповів про свій університет, його екосистему, інфраструктуру, організацію освітнього процесу, спеціальності, з яких здійснюється підготовка майбутніх бакалаврів і магістрів, зокрема в галузі ІТ. У другій частині свого виступу професор Білощицький А.О. на основі проведеного авторського дослідження і власного досвіду розглянув питання, що стосуються написання наукових статей, формування рейтингу вченого, вибору наукових журналів для публікацій.

У дискусії з теми семінару виступили проф. Данченко О.Б., проф. Бойко А.І., проф. Триус Ю.В., які поділилися власним досвідом щодо побудови наукової траєкторії молодого дослідника.

Лекція була проведена за ініціативи професора кафедри КН та СА, д.т.н. Данченко Олени Борисівни за допомогою телекомунікаційної платформи MS Teams.