VII Міжнародна науково-практична конференція “Інформаційні технології в освіті, науці і техніці” (ІТОНТ-2024)

Шановні науковці, викладачі, аспіранти, студенти!

23-24 травня 2024 року на базі Черкаського державного технологічного університету буде проходити

VI Міжнародна науково-практична конференція

“Інформаційні технології в освіті, науці і техніці” (ІТОНТ-2024)

Метою конференції є стимулювання наукових і прикладних досліджень у галузі інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), визначення перспективних напрямів застосування ІКТ в науці, вищій освіті, медицині й техніці, обмін науковими і практичними здобутками в цій галузі, встановлення більш тісних зв’язків між науковцями закладів вищої освіти і наукових установ різних країн, заохочення молоді до наукового пошуку.

Організаційний комітет конференції запрошує Вас взяти участь у роботі конференції,  виступити з доповідями і повідомленнями, продемонструвати власні програмні розробки, електронні та інформаційні ресурси.

Мови конференції:

українська, англійська.

Форми участі в конференції:

очна, дистанційна.

Форми виступу на конференції: пленарна доповідь, секційна доповідь.

Буде забезпечено пряму трансляцію пленарних і секційних засідань.

За участь у конференції учасники одержать сертифікат.

Рекомендовані програмним комітетом тези доповідей будуть видані до початку конференції у збірнику матеріалів у електронному вигляді.

З вимогами щодо оформлення тез можна ознайомитися на сайті конференції за посиланням https://itest.chdtu.edu.ua/ або на інформаційній сторінці конференції за посиланням https://knsa.chdtu.edu.ua/itont-2024.

Автори доповідей, які будуть включені до програми конференції, за рекомендацією програмного комітету зможуть подати повні та оригінальні роботи англійською мовою, що розширюють зміст тез.

Статті повинні представляти новий матеріал, а не дублювати інші статті, які вже опубліковані або мають бути опубліковані. Вони повинні містити достатню інформацію та мотивацію, а також надавати докази, якщо це можливо, або принаймні їх описи з достатньою детальністю, щоб рецензенти могли їх об’єктивно оцінити.

Надіслані роботи будуть рецензовані двома рецензентами на основі технічної якості, актуальності, оригінальності, значущості та чіткості. У разі потреби буде залучений третій додатковий рецензент. Результати рецензування будуть повідомлені авторам, які подали заявку, електронною поштою разом із коментарями рецензента, якщо такі будуть. Програмний комітет використає ці огляди для того, щоб визначити, які роботи будуть прийняті до друку у збірнику наукових статей конференції, що буде видано як окремий випуск у Springer Lecture Notes on Data Engineering and Communications Technologies (https://www.springer.com/series/15362) і будуть доступні в цифровій формі після конференції. Серія “Lecture Notes on Data Engineering and Communications Technologies” має ISSN та індексується в Scopus (квартиль Q3).

Шаблон для повнотекстових статей і рекомендації авторам щодо його використання можна знайти на сайті конференції за посиланнямhttps://itest.chdtu.edu.ua/або на інформаційній сторінціконференціїза посиланнямhttps://knsa.chdtu.edu.ua/itont-2024.

Важливо!

Кожен з авторів, який подає повнотекстові рукописи до конференції, погоджується надати рецензію для 1-2 інших рукописів.

Крім того, принаймні один із авторів кожної статті, прийнятої до друку, має бути зареєстрований для участі в конференції та виступити з доповіддю. Якщо жоден з авторів прийнятої статті не зареєструвався для участі в конференції і не виступив з доповіддю, то таку роботу не буде включено до збірника статей.

За умов продовження воєнного стану в Україні конференція відбудеться в дистанційному форматі.

Більш детальну інформацію про конференцію можна знайти на її ресурсах: сайті та інформаційній сторінці.

Адреса Оргкомітету:

18006, Україна, м. Черкаси, бул. Шевченка, 460, ЧДТУ, кафедра комп’ютерних наук та системного аналізу, кім. 511.

Телефон для довідок: (+38)068-6050-366, (+38)097-8885-231  

Е-mail: [email protected]

Сайт конференції: https://itest.chdtu.edu.ua/

Інформаційна сторінка: https://knsa.chdtu.edu.ua/itont-2024


Перше інформаційне повідомлення конференції ІТОНТ-2024



The first information message of the conference ITEST-2024