Про захист підсумкових робіт на курсах підвищення кваліфікації при кафедрі КНСА

26 грудня 2023 року відбувся захист підсумкових робіт на курсах підвищення кваліфікації НПП при кафедрі комп’ютерних наук та системного аналізу за програмою “Штучний інтелект та інтелектуальний аналіз даних”. Підвищення кваліфікації проходили науково-педагогічні працівники кафедри штучного інтелекту та аналізу даних Національного університету “Одеська політехніка”.

Курсанти робили презентації за матеріалами своїх досліджень з різних аспектів штучного інтелеку та інтелектуального аналізу даних. Комісія у складі проф. Данченко О.Б., проф. Триуса Ю.В., проф. Підгорного М.В. і доц. Дяченка П.В. високо оцінила наукові доробки колег.

У процесі захисту підсумкових робіт відбуласі змістовна дискусія з сучасних проблем розвитку штучного інтелекту, зокрема його впливу на освіту і підготовку ІТ-фахівців.

Також під час спілкування між викладачами споріднених кафедр було обговорено перспективи науково-методичної співпраці. Зокрема наукових публікацій у фахових виданнях обох університетів, участі у конференціях та міжнародних проєктах.