На кафедрі КНСА відбулося вручення сертифікатів учням-слухачам курсів “Основи програмування та ІТ”

20 травня 2023 року на кафедрі комп’ютерних наук та системного аналізу відбулося заключне заняття на курсах “Основи програмування та інформаційних технологій” для учнів 8-10 класів.

На цьому занятті була проведена вікторина з основ баз даних за допомогою сервісу Kahoot! Переможці вікторини отримали солодкі призи!

Слухачі курсів також відповіли на питання анкети за результатами навчання на курсах, де висловили свої побажання щодо удосконалення програми цих курсів.

Найбільш активні слухачі курсів Андрій Авраменко, Іван Олійник і Маргарита Курінна отримали в якосі подарунків комп’ютерні аксесуари.

10 випускників курсів отримали Сертифікати за успішне завершення навчання.

На заході були присутні кореспонденти Суспільного телебачення, які висвітлювали цю подію. Вони взяли інтерв’ю у завідувача кафедри КНСА, проф. Юрія Триуса, а також у деяких слухачів курсів. Очікуємо репортаж про це найближчим часом на телебаченні…

Новина на сайті Суспільного телебачення “Поглиблювали знання з ІТ-технологій: черкаські учні закінчили курс програмування”: https://suspilne.media/483091-poglibluvali-znanna-z-it-tehnologij-cerkaski-ucni-zakincili-kurs-programuvanna/

Репортаж на Суспільному телебаченні “Школярі закінчили курс програмування“.