Розпочни кар’єру тестувальника

Компанія “Інтерлінк” оголошує набір на інтернатуру для QA інженерів! Вас завжди цікавив технічний бік професії інженера з якості? Проте здавалося, що аби розпочати свій шлях у автоматизованому тестуванні потрібно отримати неабиякий досвід у мануальному? Ми покажемо вам, що це не так!

За 3 тижні ви ознайомитеся з базовою теорією (робота з вимогами, планування та робота за agile методологіями) та напишете свої перші автоматизовані тести з використанням Postman, а також Robot Framework.

Як це буде: – 2-3 години на день онлайн-занять с менторами (+ час, необхідний вам для виконання домашніх завдань) – практичні домашні завдання- фідбек та рекомендації на кожному з етапів- інтерактиви та робота в командіЦе саме для тебе, якщо ти:- студент IT-спеціальності, який бажає розпочати кар’єру в якості QA інженера або просто володієш базовими знаннями з термінології тестування, HTML, методологій розробки ПО та роботи мереж – вже маєш досвід Manual QA, але хочеш розвиватися як Automation QA.

Як потрапити: Подати заявку та пройти невелике тестове завдання до 02 жовтня за посиланням: https://interlink-ua.com/ru/incamp-qa-registration/По закінченню інтернатури найкращі учні отримають контракт на позицію QA інженера в InterLink! Налітай та повідом другу!