Магістрант кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу ЧДТУ Антон Максимов став призером Всеукраїнського наукового конкурсу зі спеціальності «Інформаційні системи та технології»

26 травня 2020 року в режимі онлайн відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з Інформаційних систем та технологій, проведеного в Хмельницькому національному університеті. На підставі рецензування 83 студентських наукових робіт, що надійшли з 46 закладів вищої освіти України, до підсумкової науково-практичної конференції було допущено 29 студентів з 22 університетів. На підставі оцінювання наукових доповідей учасників конференції галузева конкурсна комісія визначила переможців Конкурсу, серед них і студент 1 курсу магістратури спеціальності 124 – системний аналіз факультету інформаційних технолоігй і систем Черкаського державного технологічного університету Максимов Антон, який посів почесне 3 місціе з роботою на тему «Розробка модуля підтримки прийняття рішень інформаційної системи ІТ-компанії» (науковий керівник, завідувач кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу проф. Триус Ю.В.).

Вітаємо Антона із заслуженим здобутком і бажаємо йому подальших успіхів у навчальній і науково-дослідній діяльності.

https://chdtu.edu.ua/news/item/14307-mahistrant-kafedry-komp-iuternykh-nauk-ta-systemnoho-analizu-chdtu-anton-maksymov-stav-pryzerom-vseukrainskoho-naukovoho-konkursu