Секційне засідання Днів студентської науки кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу

28 квітня 2020 року відбулося секційне засідання Днів студентської науки кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу у форматі відеоконференції.

До програми наукового зібрання було включено 12 доповідей студентів різних курсів спеціальностей 122 ­­– комп’ютерні науки і 124 – системний аналіз. Безпосередньо на секційному засіданні було представлено 6 доповідей. Наукове журі, яке складалося з викладачів кафедри: проф. Триуса Ю.В., доц. Андрієнка В.О., доц. Герасименко І.В. визначило кращими наукові доповіді таких студентів:

1 місце

Максимова Антона Євгенійовича студента групи МСА-1902 за доповідь на тему «Застосування методу групового урахування аргументів для прогнозування вартості акцій».

Науковий керівник. доц. Дяченко П.В.

2 місце

Пустовіта Олександра Вячеславовича студента групи КТ-161 за доповідь на тему «Фронтенд частина модуля працівника навчально-методичного відділу інформаційної системи закладу вищої освіти».

Наукові керівники. доц. Герасименко І.В., Заспа Г.О.

3 місце

Тищика Олексія Павловича студента групи КТ-161 за доповідь на тему «Етапи розробки веб-сайту фармацевтичної компанії».

Науковий керівник. доц. Герасименко І.В.

Скорика Антона Олександровича студента групи КТ-161 за доповідь на  тему«Порівняльна характеристика веб-орієнтованих інформаційних систем Інтернет-магазинів».

Науковий керівник. доц. Герасименко І.В.

Дякуємо всім учасникам секційного засідання Днів студентської науки кафедри КН та СА і вітаємо переможців з першим успіхом на науковій ниві!